Discuţie interesantă purtată în miez de noapte pe Facebook

"Pitesti Pitesti
11 ianuarie la 11:38 · 
Incă o zi de tratament şi da, e adevărat că durează ani de zile înainte să ne simţim în viaţă... în tot acest timp petrecut cu efectele secundare ale chimioterapiei, radiaţiilor şi altui medicament care ajută organele să se recupereze, dar nu s-au mai întors. La 100 % din cauză că sistemul imunitar s-a înrăutăţit, a devenit slab şi lipsit de putere.
Desigur, în cele mai dificile momente ale vieţii, îţi vei da seama cine sunt prietenii tăi adevăraţi şi cei care te apreciază, chiar şi pe această mică listă a unor membri ai familiei.
Din păcate, la fel ca majoritatea prietenilor, prietenii fb nu scapă de această realitate, sunt mai uşor de pierdut în mijlocul poveştii tale. Ţi se spune "dragă prietene" din păcate nu ţi-au citit mesajul când au văzut că e lung. Mai mult de jumătate s-au oprit din citit. Unele dintre ele pot fi deja în următorul mesaj în noutăţi.
M-am decis să postez acest mesaj pentru mine şi, de asemenea, să sprijin familiile prietenilor şi familiei care au luptat cu cancerul, această boală teribilă care îi afectează pe cei care suferă şi pe cei dragi care urmează până la sfârşit...
Acum mă întorc la cei care au timp pentru a citi acest mesaj până la sfârşit... un mic test, dacă este aşa, doar pentru a vedea cine citeşte, şi cine îl împarte fără să citească.
Dacă ai citit totul, sper că Dumnezeu te va ajuta şi-ţi va proteja fiecare moment din viaţa ta.
Cancerul este un inamic foarte invaziv şi distructiv pentru corpurile noastre. Chiar şi după încheierea tratamentului, corpul rămâne în şanţ, pe o parte a vieţii, pentru a încerca să repare şi să trateze daune cauzate de tratamentul bolii. E un proces dureros şi foarte lung.
Te rog, în onoarea unui membru al familiei sau a unui prieten care a murit de cancer, sau care continuă să lupte împotriva acestei boli, copiază şi lipeşte acest mesaj ca pe o postare pe fb-ul tău.
De câte ori i-am auzit pe alţii spunând: "Dacă ai nevoie de ceva, nu ezita să mă suni, eu voi fi acolo să te ajut".
Aşa că pun pariu că majoritatea au văzut acest mesaj (May - chiar citit până la sfârşit) şi l-au postat pe peretele lor, pentru a-şi arăta sprijinul pentru familia / prietenul care poate lupta.
Dacă ai făcut-o se încheie cu a copia şi a lipi - nu distribui acest mesaj.
Aş dori să ştiu cine este capabil să investească un minut din ziua sa şi să citească până la sfârşit.
Dacă ai terminat, scrie "făcut" în comentarii. Ca să-ţi pot mulţumi."


În urma acestui mesaj, postat de o fostă colegă din şcoala generală, am avut bucuria de a purta o discuţie interesantă cu un om matur:







Discuţie interesantă purtată în miez de noapte pe Facebook Discuţie interesantă purtată în miez de noapte pe Facebook Reviewed by Sabina Laiber on ianuarie 13, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.